Våra solarium

Upplev den ultimata solupplevelsen med vår revolutionerande Lightvision Spectra!

 Denna banbrytande innovation erbjuder inte bara intensiv och effektiv hudvård, utan ger dig även en unik solupplevelse som är mer skonsam och avslappnande än någonsin tidigare. Med reducerad infraröd strålning tar vi hudvård till en helt ny nivå, och du kommer att känna skillnaden direkt. Certifierad av det prestigefyllda tyska hälsonätverket Medical Active, är vår innovativa ljusteknik ett bevis på vår exceptionella kvalitet och överlägsenhet.

 Med Lightvision Spectra får du inte bara en solupplevelse, utan en helt ny dimension av hudvård. Vår passion för att erbjuda det bästa för din hud är oöverträffad! Upp till 200 skönhetslampor arbetar tillsammans för att vårda din hud och bekämpa vinterdepression genom att leverera kraftfullt ljus. Varför nöja dig med mindre när du kan ha det bästa? Och det är inte allt – vår premiummodell, spectra, är fullpackad med exklusiva funktioner och ett komplett komfortpaket som garanterar en optimal solningsupplevelse. 

Vi kompromissar aldrig när det gäller din komfort och njutning. Med Lightvision Spectra får du en ren lyxupplevelse som du förtjänar! Ge din hud det den förtjänar – upplev den enastående Lightvision Spectra och upptäck en helt ny dimension av solning och hudvård.

 

Megasun 7900 alpha deluxe

Den nya Alpha Deluxe-serien imponerar med sin eleganta design kombinerad med kraftfulla element och enastående prestanda. Den användarvänliga displayen förval väljer du individuella inställningar innan varje solningssession. Det intelligenta solningssystemet intelliSun uppfyller perfekt kundernas höga krav och önskemål.

De sex p2-rören i megaSun7900 Alpha Deluxe ger det extra UVB-ljuset. En perfekt solbränna, viktiga bio-positiva effekter från produktionen av vitamin D och en säker känsla av skonsam solning ingår. 40 kraftfulla Ruby-Collagen-Booster ger ökad fuktighet samt revitalisering, avslappning och avgiftning av huden. En silkeslen hud är garanterad. Vill du ha Bluetooth? Inga problem alls. Med bara ett klick är anslutningen redo och du kan lyssna på din egen musik från din smartphone.

Previous slide
Next slide

Den nya KBL Tower pureEnergy 5.0 kombinerar enastående, exklusiva funktioner. Perfekt solning med maximal effekt för varje användare och samtidig minskning av energiförbrukning.

Prestandan är hög – energikostnaderna är låga.

Den ergonomiska utformningen av handtagen inne i tornet garanterar en bekväm solningsposition och en jämn solbränna runt omkring!

Unika designhöjdpunkter som den transparenta akryltaket som lyser upp interiören av tornet under solningssessionen med grafiska mönster, eller den iögonfallande framsidan skapar en oöverträffad atmosfär.

Rulla till toppen